Става въпрос за вашият живот!

А не за камъните в жлъчката, настинката, подаграта.... Радостната медицина, т.е. живата епигенетика, се занимава с всяка фаза на вашето тяло и по този начин с основното ви отношение към живота.

 

Всеки от нас, без изключение, има едно и също желание в световен мащаб: без болка, пълен с енергия, радост и желание за живот от сутрин до вечер.

 

Самият факт, че очевидно всяко човешко същество на този свят е вдъхновено от същата идея, ми показва, че "истина" има. И точно около тази истина се върти еволюцията, епигенетиката.

 

Един професор току-що ме научи отново на това. Известен. Написал е учебник. Един от онези работници, които работят по 16 часа на ден. Който, също като много от вас, си проправяше път през ежедневието с желязна дисциплина. Знаете, че може да има и други начини (мравка/орел - клик) и затова той се обърна към мен.

 

Един от последните ни разговори. Той обобщи много кратко преживяната епигенетика:

 

"Преди имах чести проблеми с инфекции, от които не можех да се отърва. Обикновено всичко завършва с антибиотична терапия ....

 

Когато обаче започнах лечението ви, всичко се промени. Оттогава изобщо не съм боледувал.

 

Ежедневният сутрешен джогинг ми даде усещане за благополучие, каквото не съм познавал досега.

 

Умствената ми бдителност се върна на нивото, на което беше преди. Изчезна ми болестта на Хашимото (коментар: напълно невъзможно в конвенционалната медицина, нали знаете).

 

Много приятели и познати неведнъж са ме включвали в конфиденциален разговор от рода на: "Как всъщност го правиш?" ... те са преживели същото прераждане като мен и също са се отървали от болестите си.

 

Един приятел, например, беше ходил при 13 лекари, практици, психолози и дори при свещеник, но напразно... без успех.

 

Колко мощно е вашето лекарство, успях да изпитам отново по впечатляващ начин в началото на тази година... Корона, заразен ... 2 седмици и половина бронхит ... но това, което искам да съобщя е, че след като възобнових сутрешната си разходка, в тялото ми нахлу такава ДИНАМИКА и ЖИВОТ, сякаш беше преобразено с магическа пръчка."

 

Странни думи. От всекидневно търсения, свръхработещ професор, един от най-известните преподаватели в своята област. Чудя се дали думите "динамика и жизненост" се срещат по принцип в неговата среда? Не мисля така.

 

Той преживява живота, преживява епигенетиката. И все пак той всъщност завършва с:

"... в резултат на това ще тичам, докато краката ми го позволяват."

 

Не само аз, но и вие трябва да се вслушвате от време на време във вашите ближни. И ги приемайте сериозно.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силите са във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват