Тайната!?

 

Тайната на моята практика е измерването. Измерваме в кръвта, правилно е, в кръвния серум. Измерваме Витамини като Фолиева киселина, Витамин В 12, Витамин Е, Витамин А, Витамин D, Витамин К. Измерваме микроелементи като Селен и Цинк. Измерваме токсични тежки метали като Кадмий и Олово. Измерваме незаменими аминокиселини като Метионин (рак), Фенилаланин (действие), Триптофан (депресия), Аргинин (кръвообращение).

 

Аз не гадая, както е обичайно в България, не гадая, не изпробвам нещата, а измервам много точно и действаме спрямо резултатите. Много хора не проумяват това!

 

От време на време, много рядко, такова измерване се случва и в университетската клиника.

 

  • Измерването на Аргинина е изяснило загадката за заболяването на млад мъж с тежки сърдечни проблеми (Конгрес на Интернистите Висбаден).

  • Първото (!) измерване (за първи път за професора, който се събужда) на Витамин D, извършено от професор Курц в Гисен, показа някои вълнуващи резултати: Практически всеки от пациентите му има сериозен дефицит. Установена е връзката с Остеопорозата, с Мозъчните увреждания, с Диабет тип I, с Множествената склероза. Вълнуващо. Разбира се, ние събуделите се, отдавна знаем за това.

 

Очевидно е, че бавно, много бавно, болниците, университетските клиники и дори лекарските кабинети се събуждат. Само това измерване, измерването на основните, тоест жизнените вещества, обяснява почти неразбираемия факт, че

 

  • половината от всички смъртни случаи в България са в резултат на нарушени кръвоносни съдове (инфаркт, инсулт...)

     

  • една четвърт от всички смъртни случаи се дължат на рак.

 

Въпреки нарастващите разходи за здравеопазване. Въпреки нарастващата превенция. Сами виждате, че картинната е трагична. Текущата конвенционална медицина само предполага и дава неясни и неефективни съвети.

 

Лекари, професори, доценти и доктори: Измерването е задължително, ако приемате сериозно медицинската си задача.

 

Послепис: Рак? Сензационната Нобеловата награда за медицина за 2018 г.: Ракът се лекува само и единствено от компетентната имунна система, а не химиотерапията, лъчетерапията и т.н... Имунната система може да бъде измерена точно. Жалко, че повечето от ВАС не го знаят. Жалко... за ВАС!

 

Повече по темата:

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват