Теорията за лошите болести!

 

Хората винаги са вярват в лошите болести. Подобно на мъгла, на сиви облаци, хората виждат лошите болести над главите си, които след това се спускат и се промъкват в тях.

 

И тогава хората изпадат в депресия. Или тъга. Или пък са постоянно уморен. Или болни. Или се разболяват от рак. Това е заради лошите болести. Те просто ни връхлитат.

 

Аз не вярвам в тази теория за лошите болести!

 

Вярвам, че имаме 70 трилиона телесни клетки. Защото знам това! И, тези 70 трилиона клетки имат нужди. Те искат да бъдат подхранвани. Те искат да бъдат отглеждани и обгрижвани. С есенциални хранителни вещества, т.е. с Аминокиселини, Витамини, Минерали и Микроелементи. И есенциални мастни киселини. Всички тези малки, цветни молекули, правят клетките на тялото ни щастливи. Това е така. Ако дадем на телесните си клетки достатъчно от тези есенциални вещества. Но ние не го правим. Досега не знаехме това със сигурност. Но днес можем да го докажем. Днес разполагаме с много по-фини методи за измерване, отколкото преди години.

 

Можем сами да проверим дали имаме достатъчно цветни биомолекули в клетките на тялото си. Дали имаме щастливо, бодро, весело, творческо, мощно и здраво тяло.

 

Не вярвам в сивите мъгли и лошите болести, които се носят над главите ни, които ни нападат против волята ни. Вярвам в личната отговорност. В правилното хранене. Както ни учи природата. Не индустрията. Правилното хранене не е изкуство, то е просто. Всяка маймуна знае: 80 процента плодове и зеленчуци, 20 процента протеини и малко ядки.

 

Запомнете: Здравето и щастието са ядливи!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват