Тялото ви гладува

Малцина от вас го осъзнават. Всички вярваме, а и знаем, че живеем в изобилие. Достатъчно вярно. Ние. Но не и тялото ви.

 

Ето защо първо тялото ви е болно. И тогава го забелязвате сами. Вие, т.е. вашето усещане, вашият ум, вашата душа. Разбрахте ли?

 

Съществува красива теория, според която затлъстяването отразява реакцията на организма при извънредна ситуация. Имате огромен недостиг на хранителни вещества, и тялото яде, яде и яде, за да компенсира. Ако, разбира се, получава храна без или бедна на хранителни вещества, то стават все по-дебели и по-дебели, а хранителните вещества, т.е. витамините и др., все още не са достатъчни. Така вие напълняват и се разболяват.

 

Възможно ли е Хипократ наистина да е бил прав? Възможно ли е наистина повечето болести (всички?) да са последици от недостиг?

 

Всичко, което трябва да направите, е да слушате. Един от вашите съграждани, който ми написа следното:

 

"Възможно ли е повечето болести да са резултат от недостиг на хранителни вещества?" Току-що ме попитаха в едно писмо. Добър въпрос. Защо мислите така? Позволете ми да цитирам част от писмото:

 

  • "От 17 години страдам от болестта на Бехтерев (тежък ревматизъм). Допреди половин година имах постоянно повтарящо се възпаление на очите, проблеми с дишането, сутрешна скованост, болка. Всички медикаменти като кортизон, хумира, парацетамол и аспирин не дават резултат. Приема хранителни добавки от половин година и оттогава съм в пълна ремисия (т.е. здрав).

     

  • Майка ми също приема тези хранителни добавка и вече няма проблеми с остеоартрита на коляното. Въпреки, че лекарите потвърждават, че хрущялната и маса е само 10 %, казват трябвало постоянно да прави пункции на коляното. Обаче, тя няма никакви оплаквания.

     

  • Съседът ми беше инсулинозависим, диабет II и откакто приема хранителни добавки, вече не се нуждае от допълнителен инсулин, а нивото на кръвната му захар е нормално".

 

 

Не мога да отговоря на въпроса от първото изречение. Не е нужно. Природата прави това за мен. Опитвам се да кажа следното:

 

Да, разбира се!

 

Много лекари не знаят това. Те вярват в кортизона, пункцията на коляното и инсулина. Дори днес, през 2022 година нищо не се е променило. За конвенционалната медицина. Но Щастливата медицина може много повече. Просто трябва да вземете здравето си в своите ръце... И да действате...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват