Хранителните добавки са чиста епигенетика!

 

Хранителните добавки са най-удобната форма за възможна промяна в начина на живот. Променете ежедневието си, ако не сте доволни от живота, който имате до момента... Например, ако страдате от рак на простатата.

 

Наистина неприятно. Всяка година това се случва на над 6 000 мъже в България.

 

Разбира се, както при всяко друго заболяване, и при рака може да се търси първична връзка с неблагоприятна генна активност. Спомняте си за актрисата Анджелина Джоли, на която бяха ампутирани и двете гърди заради такъв генен модел... и разбира се, можете да откриете определени неблагоприятни генни модели в тъканни проби при рак на простатата.

 

Читателите на Завинаги Здрав знаят за напълно новата идея на Щастливата медицина: Дори и при рака може да се направи - оставам предпазлив: поне допълнително - решителна епигенетична намеса. Не само го предотвратяват, но и често го лекуват. Това Ви е доказвано, достатъчно често в тези новини.

 

Особено впечатляващ пример за това, че качествените хранителни добавки, напълно излишни капсули в очите на вашия лекар, могат да имат епигенетичен ефект срещу рака, можете да намерите в J Nat Cancer Inst. März 2009; 101:306.

 

  • Там се изучават генните модели. При хора с рак на простатата. В продължение на 3 до 6 седмици те са получавали ВИТАМИН Е плюс СЕЛЕН или нищо като контролна група.

     

  • Откриват огромна разлика в генните модели в тъканта на простатата. В тъканта след ВИТАМИН Е плюс СЕЛЕН. Особено в гена p53, който е решаващият превключвател при рак.

     

  • Накратко: "Генният модел на пациентите след прием на Селен (200 µg) плюс Витамин Е (400 i.U.) е идентичен с генния модел на здрави хора без рак на простатата. И това само след 3 до 6 седмици".

 

Това е истинска Сензация. Защо тази Сензация не е написано в медицинските списания, вестниците и т.н.? Защо проф. д-р Мутафчийси не обяви това шумно, ясно и официално, т.е. в програмата на националните телевизии...?

 

За мен това доказателство за ефективността на хранителните добавки е Сензация. Защото това със сигурност се отнася не само за Селена и Витамин Е, но и за около 45 други вещества. А именно, останалите незаменими, есенциални вещества, от които тялото се нуждае.

 

Нужди? О, да: нашето тяло е зависимо от тях! Зависимо означава „трябва“ да му ги дадете!

 

Според това проучване 50 000 българи и тази година страдат от разликата между "трябва" и "не трябва". 50 000 които се борят с ужасната диагноза рак.

 

Имате късмет! Тук се учите от глобалния фонд от знания.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват