*** Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди за поръчки над 150 лева *** *** 10% отстъпка от вашата първа поръчка с код: Първа10 ***

Хранителни непоносимости

Хранителните непоносимости се увеличават неимоверно. Когато те се появят, особено в комбинация с алергии или сенна хрема, често зад тях стои нарушена чревна флора.

За диагностициране на непоносимост обикновено се предлагат така наречените IgG тестове. Те, обаче показват само това, което организмът познава добре от имунологична гледна точка, но не и непоносимост. Ето какво съобщават пациентите: "Според теста съм алергичен към всичко, което често и с удоволствие ям!

 

Ето защо при терапията на непоносимостите първо се концентрирам върху интактната физиологична чревна флора. Не забравяйте, че в червата има повече бактерии, отколкото клетки в тялото.

Ако има дисбаланс във физиологичната чревна флора или още по-лошо, ако има патологично разрастване на клостридии или гъбички (Candida albicans), непоносимостта е повече от вероятна. Ако след това измерите повишено ниво на зонулин в кръвта, очевидно е, че чревната лигавица е нарушена. Ключовата дума е синдром на пропускливите черва. След това въртележката се завърта още по-бързо, докато вече не можете да понасяте нищо.

Ето защо добрата терапия винаги започва със:

 

  • задълбочена диагностика

  • задълбочени кръвни изследвания на есенциалните вещества (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини и т.н.)

  • изготвяне на хранителен план благоприятстващ развитието на правилните бактерии в червата

  • спорт (благоприятства развитието на правилните бактерии в червата и намаля нивата на кортизола)

  • отстраняване дефицитите на есенциални вещества

  • включване на пробиотици. Един добър и изпитан вариант произведен в Германия е:

    Пробиотик forever young probios – КЛИК...

 

Кратко, ясно и точно! Ако нещо не разбирате или имате нужда от помощ може да се свържете с мен. КЛИКНИ ТУК...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват