Щастливата медицина е всеобхватна!

Специалното при новата концепция за щастливата медицина е, че тя лекува ...

 

 

Стоп. Още веднъж. Има ЛЕКАРСТВО, което лекува. Хипократовата Клетвата, лекарската клетва се изпълнява? Не, не и при конвенционалната медицина, университетска медицина с която сте в контакт всекидневно. Там медицинската клетва не се изпълнява, изрично НЕ!

 

Нашата съвременна конвенционална медицина подтиска симптомите, ТЯ НЕ ЛЕКУВА! Наистина, съвременната конвенционална медицина е на много високо ниво:

Днес имаме уреди, които ни позволяват да направим практически всякакви изследвания на тялото. Да разкрием всяка негова тайна. Помислете само за Ядрено магнитния резонанс или ПЕТ (позитронно-емисионна томография). Този ПЕТ скенер който с нетърпение чакате след химиотерапията! Може дори да разпознаем нарушени метаболитни процеси в мозъка. Скъпи хора с депресия, проблемът ви е явно видим!

 

Диагностиката, тоест установяването от какво заболяване страдате, дали наистина страдате от множествена склероза, рак, колко е тежко счупването на крака ви ... диагностиката е практически перфектна! НО ТОГАВА, след перфектната диагностика се пренасяте отново в Средновековието ...

 

Нека опитаме тази малка билка (хапче). Или онази билка (хапче).

Или тези три (хапчета) заедно!

И ако нищо не помага, значи сте ... психически разстроени или заболяването е генетично (нищо не може да се направи!!!). Нали разбрахте вместо билка четете медикаменти, лекарства. ФАРМАЦЕВТИЧНА ИНДУСТРИЯ!!!

 

Днешната съвременната, конвенционална медицина (фармацевтична медицина) установява точно и възхитително от какво страдате и има решение за всеки симптом. Медикамент! Химия! ФАРМАЦЕВТИЧНА ИНДУСТРИЯ! Има това лекарство за кръвно налягане или онова и ако те не работят получавате три, четири или пет от тези лекарства за кръвно налягане заедно. ЧУДО!!! Целта е да се подтисне симптома, да се намалят цифрите, да се намали кръвното налягане, а не да се открие причината!!! Не да се предотврати риска от инсулт! Не да се предотврати риска от сърдечен удар. Тази конвенционал медицина изобщо не ви помага! ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЛУДА!!!

 

В нормалния живот, който ние с вас живеем, скъпи читатели, това се нарича ИЗМАМА!

Сега много от вас ще кажат: „Но как така? Какви са тия глупости! Конспирация!“

Сагата за статините (медикаментите за холестерол) е ярък пример. Разследвана и доказана измама! Между другото когато казвам „ИЗМАМА“ цитирам главен доктор Ердман (Erdmann) от Университетската болница в Кьолн.

 

Щастливата медицина е напълно различна. Тя също обича да използва ултрамодерното оборудване за да разбере какво точно ви липсва. Но тогава ... тогава тя не просто лекува, като отразява биохимията, основните генетични механизми (епигенетика), но на втора стъпка прави много повече.

 

Дава ви всеобхватна лекота, щастие. Жизнена енергия. Радост от живота. Тя не спира само с възстановяването ви, а ви издига нагоре в небето. Всъщност възприемате здравето като нещо разбираемо и нормално.

 

Знаете малката ми басня за мравката и за орела ( Животът на Мравките! ). Орелът използва вятъра, той се рее.

 

Много от вас са минали по този път, вече са горе в небето и използват вятъра на Щастливата медицина. Те се реят и имат напълно ново виждане за живота. Какво означава това? Означава, че това което ви казвам тук отдавна е доказано :) ... преживяно :) ...

 

Дано и от теб скоро!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват