Щастлива медицина! Какво е това и как работи?

 

 

Здравето има много лица. Докато съвременната медицина често се фокусира само върху отделни аспекти, Щастливата медицина обхваща цялостната картина. Това е начин на живот, ориентиран към естествените процеси на нашето тяло и природата. Щастливата медицина е нещо повече от поредната кутийка за хапчета в аптечката. Тя не е предназначено само да лекува болести, но и да генерира постоянен плюс в качеството на живот - защото здравето е повече от това да не боледуваш.

 

В повечето случаи хората ходят на лекар само когато имат симптоми. Тогава конвенционалната медицина подтиска симптомите. Щастливата медицина действа предварително и ви спести ходенето на лекар. Шокиращо, но и за щастие, цивилизационните болести се основават предимно на до 70% самопричиняване, а само 30% са с генетичен произход. Така че буквално държим здравето си в собствените си ръце. (!!!)

 

Щастливата медицина се крепи на трите стълба - Движение, Хранене и Мислене, за да подпомогне самолечението. Тялото ни е създадено да си помага само, просто трябва да му позволим. Важен фактор за безпроблемното протичане на самовъзстановителните процеси в организма е непрекъснатото наличие на основни хранителни вещества в достатъчна концентрация. Защото дори да липсва само едно жизненоважно вещество, организмът ни натиска спирачки, защото се губи значителна част от производителността (още по темата – клик....). Така, че вместо да прибягва до хапчета, които винаги са придружени от дълги листовки със странични ефекти, Щастливата медицина се концентрира върху адекватно снабдяване с Аминокиселини, Витамини и Минерали, които подпомагат собствените механизми на организма по естествен начин. Странични ефекти? Има и при Щастливата медицина, но само положителни: Повече енергия и повече радост от живота.

 

Нали разбрахте? Здравето е лична отговорност и силите са във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват