Covid-19 - как да се защитя?

Всъщност всеки, който задава този въпрос, вече е загубил. Въпросът не стои... за всички останали милиарди бозайници по света. Странно, нали? Те са защитени. В противен случай всички те вече щяха да са изчезнали ....

 

Защото вирусите съществуват от самото начало. Хиляди, десетки хиляди, милион години. Corona не е нов вирус, изобретен в Ухан. Изследователите в Ухан изолират вируси на корона и ги изследват. Точно както се прави в лабораториите с висока степен на сигурност по целия свят.

 

В Германия има четири такива лаборатории и само един в цял Китай. На 400 метра от известния рибен пазар. Предполагаемият въпрос "откъде идва Корона" вече е решен. С помощта на здравия разум. Този вирус е един от всички, съществуващи преди вируси.

 

Не е необходимо информираните хора да се защитават от Корона. Те вече са защитени. Те знаят, че между злия свят, всички нападатели, всички бактерии, вируси и техните тела живее и работи една чудна, прекрасна институция. А именно

 

ИМУННАТА СИСТЕМА!

 

Наистина ли е толкова трудно да се разбере това? И моля, грижете се за имунната си система интензивно всеки ден, поне докато сте в съзнание. Това е всичко.

 

И ако се събудите на 40, 60 или 80 години, просто попитайте бедните, страдащи специалисти как се прави това. Един такъв специалист е

 

УВЕ ГРОБЕР (UWE GRÖBER)!

 

Доста известен. Модел за подражание и за мен. Фармацевт. Посветил живота си на есенциалните вещества. И по този начин автоматично на имунната система. Неговото ръководство със заглавие

 

"Covid-19 и Пост-Covid" (Covid-19 und Long-Covid)

 

е на бюрото ми от месеци. Позволете ми още веднъж да поема личната ви отговорност и да я обобщя възможно най-кратко:

 

Според Уве, решаващи за вашата имунната система са есенциалните вещества:

 

Витамин D

Витамин А

Селен

Витамин С

Цинк

Омега 3

 

Това е всичко. Вещества, познати на всички вас. В допълнение един добрият съвет от Уве:

 

Състоянието на макро- и микроелементите трябва да бъде обективно определено и ако е необходимо лекувано с целенасочена терапия с хранителни вещества.

 

От ежедневните си разговори с много хора съм научил, че трябва да съм максимално ясен. Ето ви и превода:

  • Измерете! Трябва да измерите в кръвта си!

     

  • Хранителна добавка! И по-специално, правилната доза!

 

Дозата е във вашите ръце. Лекарят, дори и аз, може да даде само приблизителен съвет. Въз основа на опита. Изобщо не е задължително да сме прави. Значи трябва да... какво...?

 

  • ПОВТОРНО ИЗМЕРВАНЕ

     

  • Повторно измерване след една, две, три, четири ... седмици

 

За да определите дали вече приемате правилната доза. Последните няколко изречения са много близки до сърцето ми, защото за много от вас те са напълно нови:

 

Ти, и само ти

си отговорен

за твоето здраве!!!

 

И то не се дава като подарък, както повечето от вас вярват. Освен това трябва да организирате измерването, целевото измерване, да бъде извършено от уважавани лица, наречени лекари, които са упълномощени за това. Като практическа абревиатура бих ви дал странната професия

 

ЛАБОРАТОРЕН ЛЕКАР.

 

Лекар, който не обсъжда. Лекар, който не дискутира, когото не е нужно да молите, а който действа. За вас. Малкият недостатък е, че трябва сами да интерпретирате полученото число - серумното ниво на Витамин D, например.

 

Но затова имате мен, моите новини. Информацията, която ви давам. Осъзнавате ли колко е ценна тя?

 

Не сте зависими от заповеди, забрани, откровени лъжи и така нататък. Не сте зависими от псевдо учени и политици, които претендират да определят здравето ви. Вече знаете за кого говоря тук.

 

Моля, спрете да се оплаквате. Тя ще ви помогне. Само, че трябва да я прочетете сами.

 

Още веднъж и силно препоръчително:

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силите са във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват