Да подобрите природата?! Възможно ли е това?!

Могат ли хората да подобрят природата? Лично аз се сещам за много контрапланове, но малко са тези, които са в нейна полза. Намирам за особено грубо и самонадеяно, искането в близкото минало, хората да се подложат на допълнително подсилване на имунната система след естествената имунизация, след заразяване с Корона вирус, за да се установи "пълна защита".

 

Не забравяйте, че имунната ни система е еволюирала в продължение на милиони години. Според мен няма нищо по-ефективно от естествената имунизация. И тогава се появиха политиците и техните "експерти", които казаха, че само чрез допълнително подсилване с недостатъчно тествано, напълно ново вещество, без да се познават дългосрочните му ефекти, може да се установи истински имунитет.

 

Дори не мога да опиша мислите и лошите думи, които изникнаха в главата ми, по повод на този абсурден арогантност. Толкова много презрение към природата, но сляпа вяра във фармацевтичната индустрия, която е спечелила милиарди от нашата глупост и невежество.

 

Както вече знаем, нито маските, нито ваксинацията предпазва от предаване на вируса.

 

Извод: Не винаги най-умните са тези, които крещят най-силно. И сега, именно заради тези преувеличени мерки като блокиране, ограничаване на контактите, маски и постоянна дезинфекция, имаме безпрецедентна вълна от заболявания. Много българи са болни, а изолираните преди това деца страдат от RSV респираторни инфекции с неизвестни размери. Това се нарича "влошаване на състоянието". Това е резултата от абсурдният опит на фармацията и политиците да подобрят природата!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват