Диагноза Рак? Поне малко истина....

Онзи ден една жена с рак ми разказа, че е казала на лекаря в клиниката какво приема в допълнение към обичайната си терапия. Хранителни добавки като Витамин С, D, Е, Омега 3 и Селен. Лекарят е бил достатъчно честна да каже, че не е запозната с тях. Защото подобно нещо не се учи в университета. Нормалната реакция на лекарите би била да демонизират тези добавки. "Всичко това са глупости, нямате нужда от тях!" Въпреки че те са от съществено значение и вероятно имате голяма нужда, ако имате заболяване.

 

Проучванията показват, че хората с по-високи нива на Селен, по-рядко се разболяват от рак и дори при тези, които вече имат заболяването, ракът расте по-бавно при повече Селен.

Един лекар веднъж каза, че човек трябва да бъде много внимателен с тези природни, естествени есенциални вещества. Защото "те може да предизвикате нещо". Може би здравето?! Лошо за лекаря, той ще остане без работа! С фармацевтичните препарати, химиотерапията и лъчетерапията, трябва да сте по-малко внимателни (!!!).

 

Винаги съветвам хората да разказват на лекарите възможно най-малко за допълнителната си терапия. Защото само малцина са толкова честни, колкото гореспоменатия лекар. За много други, ако не съм научил това в медицинския факултет, няма как да е важно.

 

Имам приятни спомени за една жена с рак, която при едно от посещение в болницата си прехапа езика, когато лекарят я попитал как е успяла да има толкова изумително добри кръвни показатели, тя искала да отговори: "Благодарение на съветите дадени ми от Георги...". В последната секунда си спомнила, че не трябва да казва нищо. Затова се поправила и казала: "Ходя много на разходки...". Това е позволено. Приема на витамини... щеше да предизвика негативни дискусии.

 

Надявам се осъзнавате написаното по горе!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват