Лекарствата или витамините?! Кое наистина Ви лекува?!

 

Според съвременното мислене витамините са нездравословни, опасни и трябва да бъдат забранени. Според конвенционалната медицина само лекарствата могат да лекуват. Възможно ли е планираната забрана на витамините да е резултат от последователното лобиране на фармацевтичната индустрия?!

 

Доколкото ми е известно, витамините са станали наистина опасни още през 1993 г. - но само и единствено за фармацевтичната индустрия. По това време в New England Journal of Medicine е публикувано проучване, според което дневният прием на Витамин Е намалява сърдечносъдовите заболявания с 40 %. В това проучване са участвали 40 000 мъже и 87 000 жени. През 1996 г. The Lancet публикува проучване на 2000 души със съдова калцификация. То показва, че честотата на инфарктите намалява със 77 %, когато Витамин Е се приема в дози между 400 и 800 I.U.

 

Разбира се, това не бива да става общоизвестно. В края на краищата статините, фармацевтичните лекарствата за понижаване на липидите в кръвта, са тези, които трябва да лекуват. По дефиниция само фармацията разполага с лекарството! И ако можеха да го правят наполовина толкова добре, колкото Витамин Е, всичко щеше да е наред. Но уви!

Внимание: Статините наистина намаляват чувствително липидите в кръвта. Но не и рискът от инфаркт и инсулт. При Витамин Е е обратното!

 

Надявам се, че разбирате идеята на тази статия. Надявам се, че все повече хора ще започнат да осъзнават каква е истината. И да разберат,

 

че здравето е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ и силата е във вашите ръце! А есенциалните вещества са тези, които имат силата да лекуват!

 

Повече по темата:

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват