Медицината - строго научнo!

На фона на моя опит знам: Да изпиташ изцеление - това е възможно дори и в особено "безнадеждни" или "неизлечими" случаи. Защото аз не се занимавам с диагнозата, а слагам в ред основите на здравето. Строителните материали на живота, които могат да бъдат точно измерени в кръвта!

Още веднъж, защото това е много важно: Въпреки, че винаги се говори за "чудеса на изцеление" - тук не наблюдаваме чудеса. Наблюдаваме действието на естествените закони на самолечението. Казано по друг начин: Молекулярна медицина. Или по-просто казано: Живот. Още от началото на еволюцията, той е надарен със способността винаги да се връща към фазите на оздравяване след наранявания и инфекции, след възпаления и стрес. Ако разберете какво липсва на организма. И му дайте това, от което се нуждае.

Как да открием какво ни липсва и какво да дадем, за да възстановим баланса? Фокусът е върху две теми:

 

  • Диагноза Недостатък: За разлика от насочващата медицина, молекулярната медицина диагностицира често срещани сърдечносъдови заболявания, хормонални дисбаланси и психични разстройства по необичаен начин. Въз основа на кръвните стойности. Терапията започва точно там. Подобряване на кръвните стойности. Например чрез прием на Магнезий, Желязо и Протеини. Наричат се още "хранителни добавки".

     

  • Диагноза Възпаление: Човешкият организъм винаги реагира на заболяванията по един и същ принцип - с възпаление. Тъй като това винаги се случва по един и същи начин, от Молекулярно-медицинска гледна точка винаги помага една и съща терапия. Комбинация от физически упражнения (за стимулиране на метаболизма), хранене (за повишаване на кръвните стойности и по този начин на имунната система) и медитация (за понижаване на хормоните на стреса, което от своя страна укрепва имунната система).

     

Нещата не са токова сложни, колкото си мислите. Природата, еволюцията си знае работа. Единственото нещо, което трябва да направите е да освободите пътя за силата на самолечението! И тогава "безнадеждни" или "неизлечими" случаи стават лечими!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват