Не е нужно да знаете всичко за да бъдете здрави!

За да станете здрави. И още: Най-накрая да почувствате отново радост от живота, жизнерадост и необуздана жизнена енергия.

 

Не е нужно да знаете всичко.

 

Основните принципи на еволюцията са достатъчни. И те са толкова прости, колкото е възможно. Какво ви спира, какво ви пречи? Искате твърде много. Твърде много наведнъж.

 

Четете, научавате, че трябва да правите упражнения, да медитирате, да се храните правилно, да приемате хранителни добавки и после отново: Какви капсули? О, боже мой, объркващо разнообразие.

 

Животът е прост. Можете също така да действате стъпка по стъпка. Това е принципът на моята практика. Започвам с най-простите основи. Например Триптофан. И често това е достатъчно. Темата е затворена.

 

Понякога просто трябва да се изкачите на второ ниво, да направите нещо допълнително полезно за тялото си. Като бягането, например. И ако това все още не е достатъчно, ако просто не можете да слезете под 140 кг, тогава можете да промените нещо в храната... Разбирате картината.

 

Не е нужно да знаете всичко. Но, можете да чете. Тук в новините на Завинаги Здрав. Нов възглед за човешкото същество. Става дума за новия принцип на Щастлива медицина, особено за Молекулярната медицина.

 

Разбиране на човешкото същество.

Вместо да знаете диагнозата.

 

Не е задължително да знаете кой вирус е виновен, не е необходимо да знаете дали нервната парализа има тази или онази причина, не е необходимо да изследвате всеки ензимен или генетичен дефект, както правят всеки ден в Университетските болници. Не е нужно да режете хората на малки парченца и да търсите следи в продължение на седмици. Достатъчно често това е напразно...

 

Не е нужно. Ако просто СПРЕТЕ "болестта" (дори и да не знаете името и!), вече сте постигнали целта си. Пример?

 

Вземете типичното нервно дете. Вашето дете. 13 години, липса на концентрация. Твърди се, че има ADHD (Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност). Безпокойство. Също така страх от летене. Явно нещо не е наред с момчето.

 

От един лекар на друг. От една болница в друга. Същото и тук. Можете да предположите какво прави конвенционалната медицина. Психотерапия, таблетки или много честно повдигане на раменете.

 

АЗ гледам кръвта. Първи етап. В повечето случаи това е достатъчно. Откривам слабите места, които всъщност са характерни за ADHD. Два месеца по-късно държа в ръцете си кратко писмо. Подписано от баща и майка:

 

"Благодарение на вас детето ни се справя толкова добре, че ми е трудно да изразя това с думи. Сега той е пораснал доста, но освен това е добре балансиран, много по-концентриран, предприемчив, дружелюбен и най-вече изключително щастлив и доволен."

 

Направете пауза за момент: Прочетете отново! Можете ли да кажете това за себе си? Не? Защо не? Току-що прочетохте решението, решаващата малка дума "Молекулярна медицина". Означава голям анализ на кръвта (Кръвен тунинг).

 

КОНКРЕТНО: Наистина оптимизирахме кръвните стойности. Също така Витамин D, Цинк, но най-вече

 

  • Протеин, т.е. Аминокиселини

     

  • Магнезий

     

 

Както казах, не е необходимо да знам какво точно е виновно за плачевното състояние на детето ви. Въпреки това трябва да направя нещо!!! Практиката показва, че Молекулярната медицина е достатъчна тук.

 

Писмата ви станаха по-важни за мен от всеки учебник. Ето например изречението: "Той вече е пораснал доста". Забелязахте ли и вие това? Фона: Достатъчно Аминокиселини, достатъчно Протеини. Слабост на българските диета!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват