Невродермита е лечим?!

 

 

Тези, които страдат от него, знаят за него. Не е нужно да го описваме. Хората търсят помощ. Хората искат съвет. Хората чакат в амбулаториите. Те посещават специални клиники. С течение на годините обаче осъзнавате, че

 

конвенционалната медицина се проваля.

 

Още веднъж. Както често се случва. Но моля, внимавайте: Това не се дължи на конвенционалната медицина. Причината е в очакванията ви към нея. Конвенционалната медицина е твърда, солидна сграда, която се справя отлично с определени патологични събития, най-вече с остър характер.

 

Но за съжаление, тя рядко се справя с хронични заболявания. Невродермитът е едно от тези хронични, мъчителни състояния. Но, разбира се, може и да се лекува. Само, че много рядко в сградата на конвенционалната медицина. По-скоро чрез

 

Щастливата медицина

 

Епигенетика

 

Тоест чрез промяна в начина на живот. Което променя нашия "генетичен апарат". И по този начин лекува патологични състояния. Любопитно?

 

"Настинките - вече ги няма. Откакто чета вашите статии и промених начина си на хранене и започнах да приемам витамини ... оттогава ги няма. Благодарна съм ви до края на живота си, оттогава забелязах толкова много положителни промени, например пълното облекчение на един мъчителен преди това невродермит."

 

Пълно облекчение! Това не е казано от лекар, нито от университетска клиника, казва го самият измъчван човек.

 

Тази една реплика надминава всяко научно изследване.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват