Подтискане на симптоми или лечение?!

 

Лекарят подтиска симптоми, природата лекува. В продължение на много години медицината внушава на хората, че ако имате симптоми, отивате на лекар и лекарят предписва лекарство за излекуването ви. Повечето хора са възпитани да мислят по този начин.

Лекарите казват на пациентите: „Не е нужно да променяте начина си на живот, имаме лекарства, които да компенсират.“ Аз също бях един от тези хора, но за щастие се осъзнах, и поех по различен път.

 

Лекувайте причината, а не симптома!

 

Разбира се, не всеки пациент е съгласен. Някои предпочитат да поглъщат по една шепа таблетки всеки ден. И тези хора избягват философията ми, както дяволът избягва светената вода.

Въпреки това, все по-голям брой хора са уморени от това, което считам за грешна медицинска система и предпочитат да използват собствената си инициатива и естественото лечение. Всъщност това което виждам е, че много хора знаят повече за самолечението от колкото много лекари.

 

Природата лекува!Единственото нещо което трябва да направите е да спазите безпощадните природни закони! И да осъзнаете,че

 

здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Първо трябва да дадете на тялото това което му липсва – Ключова дума ЕСЕНЦИАЛНИ ВЕЩЕСТВА!

Второ трябва да махнете това което е излишно – Ключова дума ПРАЗНИ ВЪГЛЕХИДРАТИ!

Трето да се ДВИЖИТЕ!

 

Четете, знанието е сила! Повече по темата:

 

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват