Аминокиселини или психиатрия? Вие решавате!

 

Имате късмет: Знаете повече от много български психиатри и психолози. Знаете, че мисленето, настроението и щастието Ви се определят от невротрансмитерите в мозъка. Вещества със сладки имена, които вече са ви познати.

 

Чакай малко, момент! Психиатърът също знае това. Ето защо той ви дава типичните психиатрични лекарства, които трябва да увеличат тези невротрансмитери в мозъка (Серотонин, Допамин, Норадреналин...). Да, точно така: ТРЯБВА.

 

Ние не вярваме в съмнителни обходни маршрути със странични ефекти (това са психиатричните лекарства), а в природата. В еволюцията. Директния път. Ние си доставяме тези невротрансмитери в чистата им, естествена форма. Или техните предшественици.

 

Вие знаете всичко това.

 

Тъй като осъзнавате, че целият Ви генетичен апарат, т.е. хромозомите, ДНК, гените, зависи единствено от аминокиселините, отговаря за аминокиселините, Вие разбирате и следната история. Ежедневно, ужасно страдание. Въз основа на така често срещаната, за българската медицина неизвестна

 

КАТАСТРОФАЛНА АМИНОГРАМА.

 

Така, нека да преминем към същината на нещата:

 

"Със сълзи на очи, разтърсвана от пристъпи на плач, тя ми разказва за цяла година страдания: вече не можела да се храни. Постоянна диария, болки в стомаха, неспособност за работа, липса на желание. От клиника в клиника, от лекар на лекар. Предписани са и психотропни лекарства.

 

Ами какво друго? Нека бъдем честни: Кръвта, обичайната кръвни следвания, бяха безупречна. Напълно изненадващо. Дори хемоглобинът, феритинът и електролитите. Просто перфектни. Вярно е, че бяха открили неща като лактозна непоносимост, но аз също имам такава. Или непоносимост към фруктоза/сорбитол. Но 30% от българите имат такава. Човек просто трябва да се храни по-различен начин.

 

Тя вече беше опитала всичко. Никакъв успех. Без надежда. Остава само да се разплачеш.

 

Как мислите, че ще продължи тази ежедневна история? Боже, медицинската наука все пак не е безпомощна. Възможно ли да е така? Отново направихме кръвни изследвания. Обичайните и ... още малко. Интересувахме се и от различни вируси, от имунни параметри и разбира се, от аминокиселини. Аминограма!

 

И ето го решението. Ясно и отчетливо. Изключителен недостиг на почти всички незаменими аминокиселини. Спомняте ли си? Незаменими означава: Ако липсва една, човекът е мъртъв. А какво ще стане, ако само половината от тях са там? Да, тогава не можеш да ядеш и трябва да плачеш." Повече по темата:

 

 

И когато вече сте се оплакали достатъчно и сте преминали през одисеята на лекарите, единственото, което ви остава (напълно разбираемо) е психиатрична диагноза. С подходящите таблетки.

 

ВИЕ, скъпи читателю, сте по-напред. Знаете, че болестите, дори и необяснимите, могат да бъдат диагностицирани, много добре "измерени". Защото по някакъв начин това ужасно състояние трябва да бъде "изобразено".

 

Разбира се, не на рентгенова снимка или на ядрено магнитен резонанс. Вероятно не и "електрически" чрез ЕКГ или ЕЕГ. Не, не, решението е изключително модерно, разработено в Германия (!!!!), а именно

 

МОЛЕКУЛЯРНА МЕДИЦИНА!

 

Завършвам с най-дълбокия и мощен поглед върху химията на тялото Ви, а именно

 

АМИНОГРАМАТА!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

2 коментара

  • Радост Здравей :) В лабоератория https://synwest.bg/ можеш да направиш аминограма.

    Георги Терзиев
  • Здравейте!
    В България прави ли се аминограма и къде?

    Радост

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват