Принципа „Завинаги Здрав“

 

Завинаги Здрав: Много повече от един принцип

 

"Завинаги Здрав" е отношение към живота. Преди всичко това е ДЕЙСТВИЕ: хранене, упражнения, мислене - всичко това с активното ДЕЙСТВИЕ. Това, което много хора не знаят: Зад това ДЕЙСТВИЕ се крие много повече от желязна воля, дисциплина и мотивация. Зад него стои молекулярната медицина. Кръвни стойности. Ако тези кръвни стойности са в идеален ред, мотивацията ще дойде сама. Това също не е чудо, а чиста логика.

 

Организъм, в който липсва Желязо, не може да пренася достатъчно кислород - в никакъв случай. А там, където няма кислород, не може да има ефективност. Освен това, ако липсва Триптофан, дълбокият сън не работи и важни механизми за самолечение не функционират. И още: Ако липсва Витамин В12 - витаминът, който тревожи вегетарианците и веганите - може да последва умора и слаба работоспособност, сърцебиене, изтръпване на кожата, податливост на инфекции. Дори забравяне и депресия. Не е нужно да е така!

 

Завинаги Здрав означава естествено здраве. Защото всички жизненоважни вещества от, които се нуждаем за живота си, се срещат в природата: Желязо и Магнезий, Омега-3 и Витамин С, дори хормони на щастието и хормони на съня - всичко това е чиста природа. И всичко това е лесно достъпно: Тук. По куриер, директно от Магазина на Завинаги Здрав.

 

Завинаги Здрав хранителни добавки

 

Всички хранителни добавки на "forever young" са подкрепени от знанията и практическия опита на доктор Струнц. Асортиментът включва Аминокиселини, Витамини, Минерали, Антиоксиданти, Пробиотици и много други жизненоважни вещества за ежедневните нужди. Напредъкът в научните изследвания се оценява редовно и се внедрява в нови продукти. Тук ще намерите всички висококачествени продукти създадени от доктор Струнц.

 

Завинаги Здрав Протеин

 

Какво прави имунната Ви система силна? Протеини. Какво поддържа настроението ви високо? Протеини. Какво контролира физическата Ви форма, жизнеността и ефективността ви? Протеини. Дали ще се чувствате млади и силни готови за защита, или ще се чувствате отпаднали или депресирани, зависи в значителна степен от снабдяването Ви с Протеини - Аминокиселини. Това зависи от вас! Направете Протеините най-важната част от диетата си и допълвайте здравословните яйца, месо, риба и сирене, няколко пъти дневно с forever young Аминокиселини: в течна форма, на прах или на таблетки.

 

Завинаги Здрав Витамини

 

Витамините са живот. Те контролират имунната система и безброй жизненоважни реакции и метаболитни процеси в тялото ни. Важно е да се знае, че можем да произвеждаме Витамин D сами - с кожата си и със слънцето, ако се печем. Витамин К се произвежда от бактериите в чревната флора, поне в малки дози. Всички останали Витамини: са есенциални и трябва да се приемат всеки ден! За предпочитане с пресни зеленчуци, месо, яйца, риба, малко плодове и в допълнени от Завинаги Здрав магазина.

 

Завинаги Здрав Антиоксиданти

 

"Отстраняване на инфекциите" - тази фраза идва от Вас и едва ли може да бъде описана по-точно. С Антиоксидантите се предпазваме от болести, ефективно се защитаваме от бързото стареене на кожата и от ежедневните атаки на свободните радикали. Самата природа ни снабдява с жизненоважни Антиоксиданти: Витамини (като витамин С и Е), Минерали (като Цинк и Селен) и Вторични растителни вещества (като Астаксантин от водораслите Haematococcus pluvialis). Открийте подбрани и високоефективни Антиоксиданти в магазина на Завинаги Здрав.

 

Завинаги Здрав: Защитна сила за имунната Ви система

 

Имунната ви система е оптимизирана да унищожава нашествениците бързо и ефективно. Особено тези за, които все още не знае много, малките и много подлите Вируси (Корона вирус, Маймунска шарка и т.н.). Знаете ли, че имунната ви система не е само една, а много системи? Съществуват: Антимикробни протеини върху кожата, Плазмени протеини в кръвта и Протеини-съобщители (цитокини), които привеждат имунните клетки в действие. И накрая, антителата произвеждани в имунните клетки, са протеини от класа на глобулините. Всички протеини. Протеин! Колкото повече са общите протеини в кръвта, толкова по-силна е имунната Ви система. Това е основата. Можете да я измерите. И лесно можете да я направите много по-силна. С трите Завинаги Здрав стратегии: Движете се, давайте на тялото си Жизненоважни вещества, а на ума си, Щастие и с всеки изминал ден ще ставате все по-устойчиви. Устойчивост! Ще се чувствайте по-добре, по-млади и по-здрави. Защо се примирявате с по-малко?

 

И най-важното, здравето е лична отговорност и силата е във ВАШИТЕ РЪЦЕ!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват