Болен съм от корона! Какво да правя?!

Това са най - актуалните две изречения, които чувам всекидневно. По-много пъти на ден. От около една година насам. Много актуална тема. Тема ,която вълнува много хора. „Страшният“ Корона вирус. Убиецът!

 

Но дали е толкова страшен този вирус? Дали наистина няма лекарство?

Моята практика показва нещо по-различно. Вирус като всички останали. И как да се преборим с него? Със страшният убиец! Отговор който вълнова много хора.

 

Единствено нашата имунна система може да пребори „страшния убиец. Нашата компетентна имунна система. Нобелова Награда за Медицина 2018 (Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение!).

 

За жалост имунната система на много хора не работи, не е компетентна. Защо? Какво не е наред? Та нали всички се хранят „здравословно“.

За жалост истината е много по-различна. Съвременната храна е БОКЛУК! 72% от нашата храна е БОКЛУК! (Боклук). В нея липсват важни незаменими, есенциални вещества. Вещества, които са нужни на нашата имунна система за да бъде тя компетентна, работеща и да победи страшният „убиец“! А, в излишък са много вещества, които на практика са отрова за нас (празни въглехидрати, трансмазнини, пестициди и много други). Вещества които правят нашата имунна система слаба и некомпетентна.

 

На въпроса: „Болен съм от корона! Какво да правя?“, винаги отговарям по-един и същи начин.

 

  1. Започни да се храниш генетично правилно. Ключова дума – палео диета.

  2. Снабди тялото с есенциални вещества. Ключова дума – витамини, минерали, аминокиселини, омега 3, антиоксиданти и ...

  3. Снабди тялото с кислород. Ключова дума – движение.

  4. Позитивно мислене. Ключова дума – изхвърли телевизора (нещо много важно!!!).

 

Простичко и ясно! Винаги споделям с вас моят опит и рецептата, която използвам аз и моето семейство. Рецептата работи, но всеки сам решава дали да я приложи.

 

Това правя аз:

 

 

Тази програма продължава няколко дена, докато се оправите. При всеки е различно.

 

При тежък случай освен програмата по горе се добавя:

 

Тази програма за няколко дена вдигна баща ми на крака, а той беше много зле!

 

Това беше. По-ясно не мога да го напиша. Програмата по-горе ,снабдява организма с есенциални, незаменими вещества. Вещества, които са нужни на една компетентна, работеща и силна имунна система. Имунна система, която ще ви отърве от вируса „убиец“.

Това е моята работеща рецептата, която е спасила доста хора. Всеки сам решава! Така го правя аз. Сами решавате дали ще приложете написаното по горе.

Рецептата е скъпа, качествените есенциални вещества не са евтини! Колко струва вашият живот, решавате вие! Избора е ваш!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват