Чудотворен коктейл!

Науката обикновено е скучна. Често тя няма нищо общо с живота, с нашия живот, с нашите интереси. Само понякога, науката уцелва целта. В десетката.

 

Канадски изследователи публикуваха Чудодеен коктейл (Exp. Biol. Med. 235, S. 66, 2010). Коктейл, за който се предполага, че не само удължава живота, но и поддържа работоспособността до дълбока старост. Мечта...!

 

Науката превръща мечтите в реалност: Чудотворният коктейл на канадските изследователи е насочен към три основни точки:

 

  • Той повишава ефективността на митохондриите. Ключова дума дихателна верига. Д-р Орниш вече ви разказа как (Статията от 27.04.2022г. - клик...).

     

  • Той улавя възможно най-много свободни радикали. Които атакуват и увреждат генетичния материал.

     

  • Предотвратява инсулиновата резистентност. Поддържа отговорът на клетките на организма към инсулина възможно най-чувствителен и по този начин ... поддържа ниско ниво на инсулина.

 

Засега коктейла е тествана върху мишки. Това е разбираемо. При хората са необходими 50-60 години, за да се очакваме успех. Доказано е, че мишките са останали жизнени, т.е. пълни с енергия и подвижност, дори в напреднала възраст, че са живели по-дълго и че мозъчната химия на животните също е показала по-малко промени, отколкото при контролните животни. С други думи, "качеството на живот се запазва и в напреднала възраст".

 

Знаете какви са съставките на този Чудодеен коктейл. Подозирате, че коктейлът не се състои от любимия пълнозърнест хляб или от прехвалените плодове пълни със захар. А от:

 

Витамин В1, В3, В6, В12, Витамин С, Витамин D, Витамин Е, Фолиева киселина, Бета-каротин, Карнитин, Флавоноиди, Хром пиколинат, Глутатион и Ацетилцистеин. Плюс Манган, Селен, Калий, Магнезий, Q10 и екстракти от Чесън, Джинджифил, Гинко, Женшен и Зелен чай. Плюс щипка Мелатонин и масло от черен дроб на Треска и Ленено семе (Омега 3).

 

Наздраве. Всичко това звучи неясно и сложно. Но това е съвсем просто: до голяма степен това са част от точно тези 47 есенциални вещества, за които винаги говоря. Които така спешно ви препоръчвам. Които трябва да измерите в кръвта си. Поне веднъж в живота си. Кючуков дума: Кръвен тунинг!

 

Между другото, вече имате на разположение Чудотворен коктейл, от който можете да се възползвате.

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват